Käytännön ratkaisuja

RealityCheck tuntee tuotekehitysmaailman niin liiketoiminnan, viestinnän, asiakaspalvelun, projektipäälliköiden, suunnittelijoiden, käytettävyysasiantuntijoiden kuin toteuttajienkin näkökulmasta. Hyödynnämme tätä osaamista käyttöliittymäsuunnittelun lisäksi myös tutkimuksissamme ja arvioinneisssamme.

Yrityksestä

RealityCheck Consulting on yksityinen konsultointitoimisto asiantuntemuksenaan käyttäjä- ja käytettävyystutkimus sekä käyttöliittymäsuunnittelu. RealityCheck tarjoaa laadukkaita ja tehokkaita käytettävyyspalveluita yrityksille ja muille organisaatioille, jotka haluavat kehittää käyttäjäystävällisiä ja käyttäjien tarpeita vastaavia ohjelmistotuotteita, tietojärjestelmiä ja e-palveluita.

Asiakkaisiin kuuluu suuryrityksiä, pk-yrityksiä eri toimialoilta ja julkisen sektorin organisaatioita. Ota yhteyttä saadaksesi tietää tarkempaa tietoa asiakkaista ja asiakasreferensseistä.

RealityCheck on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Yrityksellä on myös omaa innovaatiotoimintaa.

16 vuoden asiantuntemus käytössäsi

RealityCheckin perustaja ja johtava käytettävyysasiantuntija Ristomatti Partanen on työskennellyt yli 16 vuotta käyttäjälähtöisessä tuotekehitystyössä ja käytettävyystutkimuksissa erilaisten tietoteknisten tuotteiden ja palveluiden kehitystyössä Suomessa ja ulkomailla.

Ristomatti aloitti käytettävyysuransa 1993 työskentelemällä 7 vuotta käytettävyydeltään vaativien leikkaussalijärjestelmien ja -laitteiden tuotekehityksessä Datex-Ohmedalla, joka kuului Suomen käytettävyysalan menestyksellisiin pioneereihin, määritellen ja suunnitellen käytettävyysasiantuntijana erityisesti tietojärjestelmätuotteiden toimintoja ja käyttöliittymiä sekä tehden käyttäjätutkimuksia ja käytettävyystestejä. Hän oli kolme vuotta myös laajan, käytettävyysasiantuntemusta vaativan ohjelmistoprojektin projektipäällikkönä ja pääsuunnittelijana.

Tämän jälkeen hän toimi pari vuotta verkkopalveluprojekteja tehneissä yrityksissä (mm. Razorfish) ja osallistui lukuisiin erilaisiin käyttäjälähtöisiin projekteihin palvellen asiakkaitaan tekemällä erilaisia käyttäjätutkimuksia, käytettävyystestejä, käytettävyysarviointeja sekä suunnitellen konsepteja ja käyttöliittymiä toimien samalla käytettävyystoiminnan vetäjänä.

Vuonna 2002 Ristomatti perusti RealityCheck Consultingin. Jo ensimmäisenä toimintavuotenaan yritys saavutti merkittävän aseman käytettävyyskonsultointimarkkinoilla.